Sopar i festa de Nadal

Sopar i festa de Nadal

Divendres, 16 desembre, 9’30 nit

RestaurantCasa El Chesús

C/ Gomez Ferrer, 104

Preus:Socis - Alumnes 13 €;

Acompanyants/Nosocis 20 €

Tiquets enconsergeria fins el 14 de desembre

Servei gratuït d'autobús:

- A les 9:15 nit,en l’estació de metro Torrent - Avinguda i enfront de Plaça Moralets.

- A l’1:30 de la matinada: tornada als mateixos llocs.

Cicle d’Orgue i música de Cambra

Cicle d’Orgue i música de Cambra

Cada diumenge entre el 27 de novembre i el 20 d’abril, a les 12 hores,a l’església de la Companyia de Jesús (darrere dela Llotja de la Seda)concerts de 50 minuts de durada amb un dels orgues més importants de la Corona d’Aragó.

El dissabte 26 de novembre, a les 11,30 hores, concert d’orgue al Palau de la Música de València.

L’entrada a aquesta mena de concerts, és totalment gratuïta.

L’EPA de Torrent té previst assistir un bon grapat de dies. Les eixides des de Torrent seran des de la parada Metro Torrent, una hora abans del concert.

LA VIOLÈNCIA CONTRA LES DONES, DE LA REALITAT A LA PERCEPCIÓ

Sumant-se a les milers d’iniciatives amb motiu del Dia Internacional de l'eliminació de la violència contra la dona, que es celebra el proper 25 de novembre, l’Escola d’Adults de Torrent  va organitzar el passat dilluns dia 21 de novembre  una xerrada amb la participació de l’activista feminista Neus Debón i exprofesora del nostre centre durant molts anys.

Neus, després de presentar les aclaparadores xifres de la violència de gènere al País Valencià, a Espanya i al món, va anat desgranant les raons de la seua existència. No només de la violència que acaba en assassinat, sinó de totes aquelles violències més subtils, tan presents en la vida quotidiana i que tan sovint passen desapercebudes. La violència de gènere no és ni molt menys, malauradament, una prioritat de la societat, va concloure la ponent. Finalment, Neus Debón, va detallar les múltiples formes de combatre aquesta violència, de manera especial mitjançant l’educació a tots els nivells.

Cada 25 de novembre contra la violència masclista

Cada 25 de novembre contra la violència de gènere

L’any 1.999 l’ONU va oficialitzar el 25 de novembre com a dia per recordar arreu del món les diferents formes de violència a les que es veuen sotmeses les dones: física, sexual, psicològica i econòmica.

El nom amb qui l’Organització de les Nacions Unides designa aquesta data és la de “Dia Internacional de l’Eliminació de la Violència Contra les Dones”.

Les xifres són esfereïdores al respecte: es calcula que fins a un 70% de les dones del món experimenta algun tipus de violència al llarg de la seva vida. Des de l’Escola d’Adults de Torrent ens fem ressò d’aquesta situació i ho fem unint-nos a la campanya de sensibilització que l’any passat va aplegar més de 20.000 persones sota el lema “Una vida sense violència”.

Visita a València Primer cicle

Visita a València Primer cicle

30 de novembre de 2016    Eixida a les 9’30h.

Des del parc dels Moralets.   Tornada al voltant de les 19’00h.

Esglèsia de sant Nicolau.  Palau de la Generalitat.  Dinar.   Col.legi d’Art Major de la Seda.