Benvinguts i benvingudes!

 

Benvinguts i benvingudes!

Desprès dels mesos de vacances i del mes de setembre, dedicat a la matriculació i a l’organització del centre, s’inicien de nou les activitats a les classes en la nostra “Escola”.

L’Escola d’Adults de Torrent, Centre Públic de Formació de Persones Adultes, és un espai de cultura, d’aprenentatge i de convivència, que rep cada any a més de 1.300 persones. Cada alumne o alumna s’inscriu amb un objectiu determinat, relacionat directament amb la matèria en la qual ho fa. Però en la ment de tots i totes està que aquest centre d’educació i formació és un lloc on persones adultes es relacionen, conviuen, expressen les seues inquietuds i els seus anhels.

Enguany, una ampla oferta, amb un total de 79 cursos i tallers, permet atendre la demanda que cada curs és major. Totes les activitats són destacades, puix en totes elles hi ha gent desitjosa d’aprendre, de conèixer, de treballar, de participar.

 Incrementar la nostra formació és una possibilitat que tenim ara en les nostres mans. És també, cal recordar-lo, un dret reconegut dels ciutadans i de les ciutadanes, dret que les institucions públiques estan obligades a atendre.

 Gràcies a totes i a tots els qui heu considerat que el millor lloc per aprendre és l’Escola d’Adults de Torrent. L’Escola d’Adults, els seus òrgans de coordinació i de participació, espera satisfer amplament les expectatives generades.  

Benvinguts i benvingudes en aquest nou curs 2016-2017.