L’ESCOLA D’ADULTS DE TORRENT CELEBRA LA FESTA DE LA PRIMAVERA 2017

Més de 400 persones participen en la festa de les paelles al Vedat

L’ESCOLA D’ADULTS DE TORRENT CELEBRA LA FESTA DE LA PRIMAVERA

 

L'Escola d'Adults de Torrent ha celebrat la tradicional FESTA DE LA PRIMAVERA, jornada de convivència en l’Àrea Recreativa La Canyada del Conill, del Vedat.

 

Un any més, l'Escola d'Adults de Torrent ha celebrat la seua FESTA DE LA PRIMAVERA, jornada de convivència dels diferents grups formatius en l’Àrea Recreativa La Canyada del Conill situada en El Vedat de Torrent.

Més de 400 persones han gaudit d’una jornada de cultura i convivència en aquesta zona popular i emblemàtica de la ciutat, i han pogut compartir les 16 paelles gegants cuinades pel propi alumnat del centre educatiu. Persones de totes les edats han participat en una activitat que ja s’ha convertit en un dels senyals d’identitat del Centre Públic de Formació de Persones Adultes de Torrent.

Aquesta iniciativa de convivència es celebra tots els cursos en un dia assenyalat del mes de maig, i significa el punt de partida d’un ventall d’activitats de cultura i convivència que aniran desenvolupant-se durant la resta del mes de maig i tot el mes de juny, coincidint amb la finalització de les activitats formatives del curs. Les activitats programades per a enguany són, a més de la festa de la Primavera, la visita al Congrés dels Diputats a Madrid, la visita a Granada, la Setmana Cultural, la visita cultural a Dénia i el viatge cultural a Nàpols, Pompeia i Herculà, en Itàlia.

Es tancarà així un curs en el que participen més de 1.500 persones inscrites en més de 80 accions formatives desenvolupades entre els mesos de setembre de 2016 i juny de 2017. Aquests cursos i tallers inclouen la formació bàsica, des de l’alfabetització fins l'obtenció del títol de Graduat en Secundària, l'accés a formació professional i a la Universitat, l'aprenentatge del valencià, el castellà per a persones migrants i uns altres idiomes europeus, l’accés a l’ús de les noves tecnologies, i un ventall variat de cursos de formació ocupacional i d'oci, com ara intel·ligència emocional, ceràmica, pintura, dibuix, literatura i creació literària, ràdio, restauració de mobles, reflexologia, quiromassatge, mètode pilates, ioga o fotografia.