Xarrada sobre situació del poble sahrauí

L'Escola d'Adults de Torrent va rebre el passat dijous 25 de gener, a les 19.30 hores, els membres de la Federació d'Associacions de Solidaritat amb el poble Saharaui amb motiu de la Caravana Humanitària que estan duent a terme i amb la qual estem col·laborant a l'escola amb la recollida d'arròs, sucre o llegums fins al proper 31 de gener.
 
La xarrada va comptar amb la presència de l'alumnat de diferents nivells, Base, PosAlfa, GES I, GES II i Proves de cicles per l'interés i la peculiaritat que té aquest conflicte al Sahara i que molts intenten no donar-hi llum. 
 
Amb motiu d'aquesta xarrada els membres de l'associació ens varen delitar amb una degustació de TE típic saharaui...i ens van ensenyar a preparar-lo:
 
El primer cop de te resulta amarg com la vida.
El segon cop és més suau com la mort, 
però el tercer cop resulta dolç com l'amor.
 
El poble Saharaui necessita més visibilitat, aquest conflicte que forma part de tots nosaltres com a nació, com a colonitzadors que els deixàrem a la seua sort, i és el nostre compromís poder fer un crit i oferir la nostra ajuda. No sols cooperant amb campanyes com aquesta, en què la donació de productes va directament als poblats saharauis, sinó en la difusió de plantejar-nos la possibilitat d'acollir nens que tinguen l'opció de viure i no somniar el que nosaltres tenim, compartint amb ells una extraordinària experiència molt enriquidora per a tothom durant un mes de l'estiu. 
 
 
 Pregunta'ns, si és del teu interés, i entre tots, en aquest cas amb la nostra ajuda, llevem tota l'arena que el desert intenta tirar damunt d'un poble, al qual podem fer molt de bé. 
L'escola agraeix la participació dels membres de la comunitat educativa i de la Federació d'Associacions de Solidaritat amb el poble Saharaui.