Fase 1

ATENCIÓ AL PÚBLIC DURANT LA FASE 1 DEL PLA PER A LA TRANSICIÓ CAP A UNA NOVA NORMALITAT

 

En aplicació d’allò establert a la Resolució de 13 de maig, de la Secretaria Autonòmica d’Educació i Formació Professional, per la qual es dicten instruccions per a la prestació de serveis administratius i de coordinació en els centres educatius, que té per objecte establir les actuacions que s’han de desenvolupar en els centres educatius durant la fase 1 del Pla per a la transició cap a una nova normalitat.

 

Es procedirà a l’obertura dels centres educatius per a la desinfecció i el condicionament d’aquests, i per a la realització de funcions administratives, així com les tasques de coordinació necessàries per a preparar les activitats previstes per al final del curs 2019-2020 i la preinscripció per al curs 2020-2021.

 

Atenció, amb cita prèvia, a l’alumnat o a les seues famílies a fi de retirar del centre material educatiu o d’un altre tipus necessari per a continuar amb les seues activitats lectives no presencials.

 

Sol·licitud i tramitació de documentació de l’alumnat, antic alumnat i públic en general: atenció amb cita prèvia que podrà ser concertada pels següents mitjans:

      • per correu electrònic (Esta dirección de correo electrónico está siendo protegida contra los robots de spam. Necesita tener JavaScript habilitado para poder verlo.)
      • telefònicament (961206770) de 10 h. a 12 h. de dilluns a divendres
      •  presencialment, al Centre d’FPA de Torrent (Plaça Sant Pasqual, 20), de 10 h. a 12 h. de dilluns a divendres