AVÍS LEGAL

  • Dades legals

En compliment de l’article 10 de la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic, les dades identificatives del Centre Públic de Formació de Persones Adultes de Torrent (d’ara endavant l’FPA de Torrent) són les següents:

Denominació social: Centre Públic de Formació de Persones Adultes de Torrent
Domicili social: Plaça Sant Pasqual, 20, 46900, Torrent
Telèfon: 961 206 770
Correu electrònic a l’efecte de comunicació: fpatorrent@fpatorrent.info.

Totes les notificacions i comunicacions entre els usuaris i l’FPA de Torrent es consideraran eficaces, amb caràcter general, quan es realitzen a través de correu postal o qualsevol altre mitjà dels detallats anteriorment. L’FPA de Torrent compta amb l’autorització administrativa necessària per a desenvolupar-ne les activitats exercides. L’òrgan competent encarregat de la seua supervisió és l’Agència Espanyola de Protecció de Dades (en el cas que fóra necessària aquesta autorització per a l’exercici de l’activitat).

  • Condicions d’accés i utilització

El present avís legal regula l’ús del lloc web (d’ara endavant, EL WEB), de què és titular l’FPA de Torrent. La navegació pel web de l’FPA de Torrent atribueix la condició d’usuari del mateix i implica l’acceptació plena i sense reserves de totes i cadascuna de les disposicions incloses en aquest Avís Legal, que poden patir modificacions.

El lloc web i els seus serveis són d’accés lliure i gratuït; no obstant açò, l’FPA de Torrent condiciona la utilització d’alguns dels serveis oferits en el seu web al previ emplenament del corresponent formulari. Tots els continguts del lloc web, com textos, fotografies, gràfics, imatges, icones, tecnologia, programari, així com el seu disseny i codis font, constitueixen una obra la propietat dels quals pertany a l’FPA de Torrent, sense que puguen entendre-se’n cedits a l’usuari cap dels drets d’explotació més enllà de l’estrictament necessari per al correcte ús del web.

L’usuari garanteix l’autenticitat i actualitat de totes aquelles dades que comunique a l’FPA de Torrent i serà l’únic responsable de les manifestacions falses o inexactes que realitze. L’usuari s’obliga a fer un ús correcte del lloc web de conformitat amb les lleis, la bona fe, l’ordre públic, els usos del trànsit i el present avís legal. L’usuari respondrà davant de l’FPA de Torrent o davant de tercers, de qualssevol danys i perjudicis que pogueren causar-se com a conseqüència de l’incompliment d’aquesta obligació.

  • Política d’enllaços i exempcions de responsabilitats

L’FPA de Torrent no es fa responsable del contingut de les pàgines web a les quals l’usuari puga accedir a través dels enllaços establits en el web i declara que en cap cas procedirà a examinar o exercitar cap tipus de control sobre el contingut d’altres pàgines de la xarxa. Així mateix, tampoc garantirà la disponibilitat tècnica, exactitud, veracitat, validesa o legalitat de pàgines alienes a la seua propietat a les quals es puga accedir per mitjà dels enllaços.

L’FPA de Torrent declara haver adoptat totes les mesures necessàries per a evitar qualssevol danys que, als usuaris del web, pogueren derivar-se’n de la navegació. En conseqüència, l’FPA de Torrent no es fa responsable, en cap cas, dels eventuals danys que per la navegació per Internet poguera patir l’usuari.

POLÍTICA DE GALETES

  • Ús de galetes i dades estadístiques

Una galleta és un fitxer que es descarrega en el seu ordinador en accedir a determinades pàgines web. Les galetes permeten a una pàgina web, entre altres coses, emmagatzemar i recuperar informació sobre hàbits de navegació d’un usuari o un equip i, depenent de la informació que continguen i de la forma que utilitze el seu equip, poden utilitzar-se per a conèixer a l’usuari.

Aquesta pàgina web pot arreplegar dades dels seus visitants per mitjà de l’ús de galetes. Consulteu la política de galetes, si escau. L’usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador de manera que se li informe de la recepció de galetes, i pot, si així ho desitja, impedir que siguen instal·lades en el seu disc dur.

  • Per què utilitza les galetes aquesta pàgina web i quines són?

Aquesta pàgina web utilitza les galetes per a una sèrie de finalitats, incloses:

  • Anàlisi: són aquelles galetes que, tractades per nosaltres o per tercers, ens permeten quantificar el nombre d’usuaris i així realitzar el mesurament i anàlisi estadística de la utilització que fan els usuaris del servei. Per a açò s’analitza la seua navegació en la nostra pàgina web amb la finalitat de millorar l’experiència de l’usuari.

Nota: les galetes de tipus «pròpies» s’utilitzen només pel propietari d’aquest web i les galetes «de tercers» s’utilitzen, també, pel prestador del servei que està detallat en el quadre anterior.

Vosté pot permetre, bloquejar o eliminar les galetes instal·lades en el seu equip mitjançant la configuració de les opcions del navegador instal·lat en el seu ordinador.

POLÍTICA DE PRIVADESA

Se li informa que les dades personals que ens facilite voluntàriament, a través dels diferents formularis del web, els tractarà l’FPA de Torren, amb domicili en Plaça Sant Pasqual, 20, Torrent, que compleix amb les mesures de seguretat exigides en la legislació vigent en matèria de Protecció de Dades de Caràcter Personal. La finalitat d’aquest tractament és la descrita en cadascun dels formularis establits en la pàgina web en la qual vostè ens haja facilitat les seues dades.

Les dades facilitades no se cediran a tercers excepte en els casos en què existisca una obligació legal. Es conservaran durant el temps necessari per a atendre la seua sol·licitud, sempre que no ens indique el contrari exercint el seu dret de cancel·lació, o durant el temps necessari per a complir amb les obligacions legals.

L’FPA de Torrent no elaborarà cap tipus de «perfil» sobre la base de la informació facilitada. No es prendran decisions automatitzades sobre la base de perfils. Així mateix, l’FPA de Torrent cancel·larà o rectificarà les dades quan resulten inexactes, incomplets o hagen deixat de ser necessàries per a la seua finalitat, de conformitat amb el previst en la legislació vigent en matèria de Protecció de Dades de Caràcter Personal.

Mentre no ens comunique el contrari, entendrem que les seues dades no han sigut modificades, que vostè es compromet a notificar-nos qualsevol variació i que tenim el consentiment per a utilitzar-les a fi de poder fidelitzar la relació entre les parts.

L’usuari podrà exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació, supressió, oposició, limitació del tractament, portabilitat de dades i a no ser objecte de decisions individualitzades, automatitzades, en relació amb les dades objecte del tractament, davant el responsable del tractament en l’adreça anteriorment esmentada, o per correu electrònic a fpatorrent@fpatorrent.info. En cas que no haja obtingut satisfacció en l’exercici dels seus drets, podrà presentar una reclamació davant l’Autoritat de Control en matèria Protecció de Dades competent.

L’FPA de Torrent adopta les mesures tècniques, organitzatives i de seguretat corresponents segons la normativa vigent en matèria de Protecció de Dades de Caràcter Personal. No obstant açò, no assumeix cap responsabilitat pels danys i perjudicis derivats d’alteracions que tercers puguen causar en els sistemes informàtics, documents electrònics o fitxers de l’usuari.

D’acord amb el que estableix la Llei 34/2002, de Serveis de la Societat de la Informació i el Comerç Electrònic en el seu article 21, sol·licitem el seu consentiment per a poder realitzar comunicacions publicitàries que considerem puguen ser del seu interès, per correu electrònic o per qualsevol altre mitjà de comunicació electrònica equivalent.