NOTÍCIES FPA Torrent

Preinscripció i matrícula curs 2020 -2021

Preinscripció de l’alumnat ja matriculat durant l’actual curs 2019-20 en tallers, idiomes i formació bàsica:

 •  La Preinscripció serà gestionada directament per cada tutor/a de grup entre els dies 8 i 20 de juny. L’únic requisit per a preinscriure’s és confirmar la voluntat de continuïtat.
 • L’alumnat que s’inscriga per aquesta modalitat, no necessita fer-ne l’altra modalitat de preinscripció, excepte si vol canviar de taller, idioma o cicle.
 • Durant el període de matrícula, s’assignaran dies específics per matricular aquest alumnat.

 

Preinscripció per a l’alumnat que vol matricular-se per primera vegada durant el curs 2020-2021:

La preinscripció per a ser nou alumnat del Centre es podrà fer presencial en el Centre FPA de Torrent (Plaça Sant Pasqual, 20) o per internet, des de la web: www.fpatorrent.info

Per fer la preinscripció, cal omplir el full de preinscripció (en format paper o digital).

La preinscripció és obligatòria per poder matricular-se posteriorment.

 

Calendari i horaris de Preinscripció per al nou alumnat:

 • Preinscripció per internet: Des del 22 de juny fins el 6 de setembre.
 • Preinscripció presencial en el Centre FPA de Torrent:
  • Del 22 al 30 de juny, de dilluns a dijous, de 10:00 a 13:00 h. i de 17:00 a 20:00 h.
  • De l’1 al 28 de juliol, de dilluns a divendres, d’10:00 a 13:00 h.
  • De l’1 al 4 de setembre, de 10:00 a 13:00 h. i de 17:00 a 20:00 h.

 

Matriculació per a l’antic i el nou alumnat:

S’enviarà per sms cita prèvia personal fixant dia i hora de matriculació per a cada alumne/a que s’haja preinscrit en  el curs o taller corresponent.

La matriculació serà del 7 al 18 de setembre per als cursos de formació bàsica, idiomes i accessos a uns altres estudis. Per a la resta de cursos i tallers la matriculació serà del 21 al 30 de setembre.

L’assignació de plaça serà automàtica per ordre de preinscripció en els cursos amb places suficients. En els cursos amb més demanda que oferta, l’ordre de matriculació es farà per sorteig entre les persones preinscrites. Si en algun curs no hi ha places suficients, s’assignarà per sorteig número de llista d’espera.

Cada persona preinscrita rebrà en el seu telèfon mòbil un sms amb cita prèvia per matricular-se, indicant-li el dia i l’hora de matrícula o el número de llista de espera. També es podrà consultar en el tauler d’anuncis i en la web del Centre d’FPA.

 

Requisits per matricular-se:

 • Fer la preinscripció (per poder matricular-se, abans hi ha que fer la preinscripció).
 • Esperar la confirmació de tindre plaça (per sms, al tauler d’anuncis i a la web del centre d’FPA) i acudir a la cita prèvia de matriculació.
 • Arreplegar la documentació de matrícula, complimentar-la i fer el pagament de la quota de material del curs/taller. En el cas de l’antic alumnat,
 • Si el pagament es fa per transferència bancària, cal enviar per correu electrònic o portar personalment el rebut a la Secretaria del Centre per a completar la matriculació.
Vols compartir?