L’Escola d’Adults, guardonada amb el Premi Carta de Poblament de Torrent 2021 en la modalitat de Societat i Concòrdia

L’Ajuntament de Torrent convoca biennalment els Premis Carta de Poblament de Torrent, per guardonar en diferents modalitats a aquelles persones, entitats o col·lectius amb una labor altament significativa per a la societat. Les modalitats dels Premis són: Arts, Lletres i Esports; Ciència, Tecnologia i MediAmbient; Societat i Concòrdia; Trajectòria professional.

El jurat encarregat d’atorgar els Premis Carta de Poblament de Torrent en l’edició de 2021 ha pres la decisió de donar aquest guardó, en la modalitat de Societat i Concòrdia, a l’Escola d’Adults de Torrent – Centre Públic de Formació de Persones Adultes.

L’acte de lliurament dels Premis serà el proper diumenge, 28 de novembre, a les 11 h. en la Sala Cívica de l’Antic Mercat (Mercat junt a la Torre, primer pis). Pensem que és un acte important pel reconeixement del treball de totes les persones que han participat i participen en les propostes formatives de l’Escola d’Adults. Feu lloc a les vostres agendes per participar en aquest reconeixement públic a tot el professorat, alumnat, voluntariat, personal de serveis, a l’Associació d’Alumnes… a totes les persones que al llarg de 36 anys han fet la seua aportació per construir dia rere dia el Centre Públic d’EPA de Torrent.